Újabb akciót mutatunk be nektek, ezúttal a kiváló ár/érték arányú UMI London telefont mutatjuk be, amely telefon a belépőszintet célozta meg. Ha megnézzük az árat, és az UMI London specifikációit, elmondhatjuk, hogy egy igazán jól sikerült belépőszintű modellről van szó.

A 2016-os UMI modell, az UMI London, akcióban most 59.99$-ért vásárolható meg az ázsiai webáruházból. Ez az ár a mostani dollár árfolyammal számolva, körülbelül 16-17 ezer forint. De nézzük meg közelebbről a telefont.

A telefont ITT vásárolhatjátok meg.

umi umi telefon umi london london umi telefon akció umi london akció umi london vásárlás umi london akcióban telefon akciók

 

A készülék egy 5 colos, HD (1280x720) Sharp kijelzőt kapott, amelyet egy Dual T2x-1, vastagított üveg véd a külső sérülésektől. Természetesen a 2016-os modellen az Android 6.0 Marchmallow rendszer fut. A telefon szíve egy takarékos, de gyors MT6580 1.3 Ghz-es processzor, a grafikus vezérlésért a Mali-400 MP GPU felelős. Az UMI London memóriája 1 GB, a belső tárhelye 8 GB-os. Az UMI javította az előd (UMI Rome) GPS-es problémáit. Az energiatakarékos processzor energiájáért a Sony 2050mAh telepje gondoskodik, amely a gyártó adatai szerint 9 órányi internetes böngészést, 11 órányi videó lejátszást, 28 órás telefonálást és 42 órányi zenehallgatást érhetünk el egy feltöltéssel. Ezeket az adatokat érdemes óvatosan kezelni, ugyanis a gyártók szeretnek egy kicsit túlozni.

A telefon természetesen Dual SIM-es, 2G és 3G hálózatokra tud csatlakozni, az egyik SIM hely micro SIM-et a második pedig Nano SIM-et tud kezelni. A telefon 3 színben kapható: arany, fekete és fehér.

A telefont a következő oldalról lehet megrendelni: UMI London vásárlás