Újabb izgalmas akciót hoztunk el nektek, sajnos most nem EU raktáras, hanem központi raktáras telefonokat. De az árakat megnézve szerintem így is megéri megrendelni őket.

A Xiaomi cég idén bemutatott két középkategeróiás telefonja a Xiaomi Redmi 3 és a Xiaomi Redmi 3 Pro telefonok kaphatóak akcióban a Banggood oldalán.

A Xiaomi Redmi 3 5 inches HD kijelzővel (1280x720), 2 GB memóriával, 16GB belső tárhellyel és a kiválóan teljesítő Snapdragon 616-os processzorral és Adreno 405-ös grafikai processzorral érkezik. A telefon természetesen Dual Simes, így két SIM kártyát tud egyszerre kezelni. Sajnos, mint manapság megszokott, a Micro SD bővíthetőség az egyik SIM hely foglalat kárára megy. De ennek kiküszöbölésére is találtak már megoldást az interneten... A telefon gyári MIUI 7.1-es rendszerrel érkezik, 2G, 3G, 4G hálózatokon működik (B20 sajnos hiányzik, mint a legtöbb kínai telefonnál). A hátlapi kamerára 13 MP-es, az előlapr 5 MP-es kameraszenzor került. Ezek a külföldi teszteket látva nappali körülmények között nagyon jól teljesítenek. A telefon erénye, a 4000 mAh-s akkumulátor, amely a gazdaságos rendszernek és HD kijelzőnek köszönhetően több napig táplálja a telefont. A telefon három színben: szürkében, ezüst és arany színben kapható.

xiaomi akció redmi 3 akció redmi 3 pro akció redmi 3 redmi 3 pro xiaomi redmi 3 xiaomi redmi 3 pro xiaomi telefonok xiaomi akciók xiaomi redmi 3 vásárlás xiaomi redmi 3 pro vásárlás snapdragon 616 5 inch 2gb ram 16gb rom

A telefon ára akcióban 129.9$, azaz jelenlegi árfolyamon körülbelül 35 ezer forint. Ez Best Buy jelenleg, még akkor is, ha rászámoljuk az esetleges plusz költségeket.

A Xiaomi Redmi 3 Pro, 30$-ral kerül többe, így az ára 162$, azaz körülbelül 44 ezer forintba. A plusz felárért kapunk plusz 1GB RAM-ot, így összesen 3GB RAM-mal érkezik a telefon. A másik változás már a külsőben is látszódik, a hátlapra ugyanis egy ujjlenyomatolvasó került, amely a tesztek alapján nagyon jól teszi a dolgát. A többi tulajdonságban nem változott az alapmodellhez képest.

A telefonokat itt rendelhetitek meg:

Xiaomi Redmi 3 rendelés
Xiaomi Redmi 3 PRO rendelés

Továbbra is akciós a Xiaomi régebbi csúcsmodellje, a Xiaomi MI4, melyet 129$-ért vásárolhatjátok meg.