Az Ulefone Paris kiváló áron szerezhető be a Banggood európai üzletéből, áfa és vám mentesen, 3-7 napos szállítási idővel.

Aki olvasta oldalunkat, az talán emlékszik, hogy már volt egyszer kuponakcióban a telefon, akkor valamivel drágábban mint most. Valószínűleg már az utolsó darabokat szórják ki, ezért lehet olcsón hozzájutni a telefonhoz.

A telefon ára jelenleg 99.99$, azaz körülbelül 28ezer forint. A cég 3-7 napos szállítási időt garantál EU országokba. Mivel európából érkezik a telefon, így nem terheli sem ÁFA, sem VÁM.

UPDATE: a következő kuponkóddal még 20$-t lehet faragni az árából!

Kuponkód: 311827

A fenti kuponkód 500 telefonra volt limitálva, ezért már nem használható, de van újabb, amely szintén 20$-t csíp le a telefon árából:

Kuponkód: bgpairs20

Frissítés: sajnos már ez a kód sem érvényes, mivel elérte az 500-as limitet.

Ennek ellenére 27-28 ezer Forintért még mindig kitűnő vétel az Ulefone Paris.

ulefone paris ulefone paris telefon ulefone paris vásárlás ulefone paris akció ulefon paris paris akció paris eladó ulefone paris eladó ulefone paris vétel ulefone paris leírás ulefone paris magyar telefon akció ulefone ulefone vásárlás ulefone akció banggood

A telefon elérhető fekete és fehér színben. Az Ulefone Paris telefont egy 5 inches, HD kijelzővel látták el, 2GB rendszermemória, és 16GB háttértár jellemzi. A készülék szíve egy nyolcmagos MTK6753 1.3 GHz-es processzor, amely a 2GB-os rendszermemória mellett zökkenőmentes használatot ígér. A telefon gyári Android 5.1-gyel érkezik, természetesen magyar nyelvvel. A telefon rendkívül könnyű, mindössze 125g, köszönhetően a kis méretnek és a 8mm vastag készülékháznak.

A fotózásért egy 13,2 MP-es Omnivision (F1.8) kamera felelős, míg az előlapra egy 5MP-es szenzor került. A videózás szerelmesei sem panaszkodhatnak, hiszen a készülékkel FullHD (1080P) videókat készíthet a gazdája.

A többi kínai telefonhoz hasonlóan ez a telefon is két SIM kártyát képes fogadni, méghozzá 4G LTE módban.

A készüléket a Banggod díszdobozban, és 1 év garanciával küld.

Az Ulefone Paris készülék megvásárolható a következő linken: Ulefone Paris vásárlás