A Vernee csúcskészüléke, az Apollo Lite végre rendelhető státuszba került több külföldi oldalon is. A Vernee Apollo Lite nagyon jó áron lép be a közép-felső kategóriába. A telefon jelenleg akcióban 229.99$ a Banggood oldalán.
A készülékben a legújabb DecaCore MT6797, vagy ismertebb nevén a Mediatek Helio X20-as processzor dübög, amely a jelenlegi leggyorsabb Mediatek processzor. A telefonban nem kevesebb mint 4GB memória kapott helyett, 32GB belső tárhellyel, ilyen specifikációkkal nem sok telefon rendelkezik jelenleg a piacon. A képernyő helyén a Sharp takarékos 5.5 colos IGZO kijelzője kapott helyett. A kamerával sem spóroltak a távol-keleti mérnökök, a Samsung S5K3P3 16MP-es kamerája biztosan nem hagyja cserben a telefon felhasználóját még gyengébb fényviszonyok között sem. A magyarországi felhasználóknak jó hír, hogy az elérhető 4G-s frekvenciák között megtalálható a 800MHz-es (B20) frekvencia is.

A telefon itt rendelhető meg: Vernee Apollo Lite rendelés

vernee vernee apollo lite apollo lite vernee apollo vernee telefon vernee rendelés apollo lite rendelés apollo lite telefon decacore helio x20 4gb 32gb b20 sharp igzo vernee thor samsung pdaf ujjlenyomatolvasó corning gorilla 3 android 6 4g lte 5.5 inch dual sim dual isp quick charge pump express vernee telefon akció

A cikk még nem ért vége, kattints a Tovább gombra...