Az Umi Rome telefont, "The Revolution Gladiator" szlogennel hirdeti az Umi cég, melyet most a Banggod webáruházban egész jó áron 110$-ért cserébe lehet megvásárolni. Ez körülbelül 30 ezer forintnak felel meg, de erre még rájöhetnek a járulékos költségek, hiszen az áru kínából érkezik. Sajnos EU raktáron nincs jelenleg, az EU raktáron most akcióban továbbra is a Cubot H2, a Cubot Dinosaur illetve a Cubot Z100 kapható (a Cubot Z100 a következő kuponkóddal csak 79.99$, kód: 27e5d2), aki jó áron akar gyorsan telefonhoz jutni, ezeket ajánlanám.

umi umi rome umi rome telefon umi rome akció umi rome vásárlás umi rome eladó banggood akció telefon kedvezmény kupon cubot MT6753 3GB RAM Sony Sony IMX 179

De térjünk vissza a kiváló Umi Rome-hoz, amely 30ezerért egy nagyon jó ajánlat. A telefont egy 5.5inches kijelző ékesíti, egy elég erős MT6753 64bit-es LTE processzor hajtja, 3GB RAM és 16GB ROM található a telefon fedélzetén.  Az akkumulátor sem gyenge, 2500mAh, így 1 nap után biztosan nem kell töltőért nyúlnia senkinek. Természetesen a jó minőségű kamera sem maradhatott le a készülékről, a hátlapi kamera egy Sony IMX 179 8MP-es (13MP-es) érzékelőt kapott dupla ledes villanóval. Az Umi Rome telefon érdekessége, hogy az előlapi kamera mellett is található egy ledes villanó.

A telefont akcióban EZEN AZ OLDALON találjátok meg.

Hamarosan újabb hónap kezdődik, újabb akciókkal.