A Bluboo cég úgy gondolta, hogy egy komoly kihívot dob piacra a belépő szintű telefonoknál. A Bluboo Maya készülök specifikációját megnézve, erre komoly esélye van a cégnek.

Nézzük is meg közelebbről a Bluboo Maya telefont. Már a telefon külsőre is szemet gyönyörködtető, fémházas, a hátlapra jellegzetes mintázat került. A telefon három színben érhető el: arany, szürke és fehér. A kijelzőnél nem spóroltak a Bluboo-nál, hiszen nem más, mint egy 5.5 inch-es HD felbontású JDI kijelző került a telefonra. A belépőszintű telefonok is végre elértek arra a szintre, hogy 2GB belső memóriát és 16GB belső tárhelyet kapjon. A telefont egy MT6580A 1.3 GHz-es processzor hajtja. Természetesen a legújabb Android rendszer került bele, az Android 6.0 Marchmallow. A kamerás képességei miatt sem kell szégyenkeznie a Bluboo Maya-nak, hiszen előlapra egy 8MP-es, hátlapra pedig egy 13MP-es Sony kamera került. Ha ez még nem lenne elég, por és vízcseppeknek ellenálló borítást kapott a telefon (IP64 védelem). Az akkumulátora sem kevés a telefonnak, a 3000mAh akksi 300 órás készenléti időt ígér.

A telefon áránál sem fogott vastagon a Bluboo cég ceruzája, mindössze 69.99$-ért (kb. 19 ezer Forint) előrendelhető a telefon, amelyet július 20-tól szállítanak.

A telefon megvásárolható innen: Bluboo Maya Telefon

bluboo maya bluboo maya telefon bluboo maya akció maya telefon maya bluboo bluboo telefonok bluboo rendelés bluboo maya rendelés akciók telefonok telefon akció telefon rendelés